Hibe Detayı

Erasmus+ 2018 Yılı KA-1/KA-2 Proje Sonuçları (Tümü)

Kategoriler: ERASMUS+

2018 Yılı Erasmus+ Okul EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-101)

2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Okul EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 4019 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 166 proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 101 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2018 Yılı Erasmus+ Mesleki EÄŸitim ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-102)

Erasmus+ Programı Mesleki EÄŸitim ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi kapsamında 2018 yılı teklif çaÄŸrısı döneminde sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 2143 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 518 proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 218 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2018 Yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-104)

2018 yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 326 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 18 proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 18 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir. 

Kabul Listesi

Yedek Listesi

Erasmus+ Programı Mesleki EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti 2018 Yılı BaÅŸvuru Sonuçları (KA-202)

Erasmus+ Programı Mesleki EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 2018 yılı teklif çaÄŸrısı döneminde sunulan proje baÅŸvurularının deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 199 proje baÅŸvurusundan uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde,

-KA202 2018 yılı Mesleki Eğitim Yeniliği Destekleyen Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 13 adet proje başvurusu hibe desteği almaya hak kazanmıştır. (Ek-1)

-KA202 2018 yılı Mesleki Eğitim İyi Uygulamaların Değişimini Destekleyen Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında, 9 adet proje başvurusu hibe desteği almaya hak kazanmıştır (Ek-2).

Kabul Listesi

Kabul Listesi

2018 Yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-204)

2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) YetiÅŸkin EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar kapsamında BaÅŸkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirilme süreci tamamlanmıştır.

BaÅŸkanlığımıza sunulan 130 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde;

a) Ä°yi Uygulamaların DeÄŸiÅŸimine Yönelik Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında; 6 adet proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (Ek-1),

b) Yenilik GeliÅŸtirmeye Yönelik Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 22 adet proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (Ek-2), 2 adet proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (Ek-3).

Kabul Listesi

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2018 Yılı Erasmus+ Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-229/KA-201)

2018 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında BaÅŸkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirilme süreci tamamlanmıştır.

BaÅŸkanlığımıza sunulan 1032 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde;

a) KA229 Okullar Arası DeÄŸiÅŸim Ortaklıkları kapsamında, BaÅŸkanlığımızca kabul edilen 88 projede 100 Türk okulu; diÄŸer Program Ülkelerindeki ulusal ajanslara yapılan baÅŸvurular içinde kabul edilen 353 projede ise 364 Türk okulu hibe desteÄŸi almaya hak kazanmıştır (EK-1). 12 adet Okullar Arası DeÄŸiÅŸim Ortaklıkları (KA229) proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-2).

b) Ä°yi Uygulamaların DeÄŸiÅŸimine Yönelik Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında, 13 adet KA201 Karma Stratejik Ortaklıklar proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (EK-3), 2 adet KA201 Karma Stratejik Ortaklıklar proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-4).

 c) Yenilik GeliÅŸtirmeye Yönelik Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 8 adet KA201 Karma Stratejik Ortaklıklar proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (EK-5), 2 adet KA201 Karma Stratejik Ortaklıklar proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-6)

Kabul Listesi

Kabul Listesi

Yedek Listesi

Kabul Listesi

Yedek Listesi