Hibe Detayı

Australian Embassy Turkey, Azerbaijan, Georgia 2018

Doğrudan Yardım Programı

ElçiliÄŸin DoÄŸrudan Yardım Programına (DAP) proje baÅŸvuruları 6 AÄŸustos 2018 tarihinden itibaren açılmıştır. BaÅŸvurular 31 AÄŸustos 2018 geceyarısı sona erecektir.

Öncelik, mülteciler, kadınlar ve çocuklar dahil olmak üzere, dezavantajlı topluluklar üzerinde kalıcı etki saÄŸlayan projelere verilecektir. Proje bütçesinde üst limit  20,000 Avustralya Doları’dır.

DAP, bireylere, toplum gruplarına ve yerel ve uluslarası STK’lara, devlet kurumlarına, akademik kuruluÅŸlara veya diÄŸer kar amacı gütmeyen ve toplum düzeyinde kalkınma faaliyetlerinde bulunan ve proje yararlanıcılarının proje tanımlamasına ve uygulamasına dahil olduÄŸu iÅŸletmelere açık olan küçük ölçekli esnek  hibe programıdır.

Projeler, toplumsal ve kırsal kalkınma, eÄŸitim, cinsiyet eÅŸitliÄŸi, engelliler, gençlik ve ekonomik  güçlendirmede pratik ve somut sonuçlar elde etmeye odaklanmalıdır.

Avustralya DışiÅŸleri ve Ticaret Bakanlığı’nın DAP ile ilgili hazırladığı özet bilgiye göz atmak için lütfen buraya tıklayın.

Ankara DAP Kriterleri için buraya tıklayın.

Ek A - Çocuk Koruma Kuralları için buraya tıklayın.

Başvurular Smartygrants online platformu aracılığıyla teslim edilmelidir.

Ä°ngilizce yapılacak baÅŸvurular için, lütfen Smartygrants websitesine olan bu baÄŸlantıyı takip edin:

https://dap.smartygrants.com.au/TURAZGE2018-19English

Türkçe yapılacak baÅŸvurular için, lütfen Smartygrants websitesine olan bu baÄŸlantıyı takip edin:

https://dap.smartygrants.com.au/TURAZGE2018-19Turkce

Program hakkında sorularınız olursa ya da online baÅŸvurunuzu tamamlamakta teknik sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen ElçiliÄŸin DAP yöneticisi ile iletiÅŸime geçiniz:

eposta: ankara.dap@dfat.gov.au 
telefon: 0312-459 9504