Hibe Detayı

TKDK 2014-2020 IPARD II Dönemi 6. Çağrı Son Başvuru: 20 Ağustos 2019

Kategoriler: TKDK (IPARD II)

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluÅŸu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 08 Mayıs 2019 tarihinde Altıncı BaÅŸvuru ÇaÄŸrı Ä°lanına çıkmış bulunmaktadır.BaÅŸvuru kabulüne iliÅŸkin bu çaÄŸrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen iÅŸletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak baÅŸvurular ile ilgilidir.

PROGRAMIN KAYNAÄžI
Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında saÄŸlanacak olan mali desteÄŸin kaynağı,Avrupa BirliÄŸi ve Türkiye Cumhuriyeti eÅŸfinansmanından oluÅŸturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek“Kamu Katkısı”olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleÅŸmiÅŸ yatırımlariçin geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

BaÅŸvurular ile Ä°lgili Haberler

2014-2020 IPARD Programının güncel hali, Bakanlığımız (www.tarim.gov.tr)ve Kurumumuz internet adreslerinden (www.tkdk.gov.tr)temin edilebilir.

BaÅŸvurular hakkında detaylı bilgileri ve baÅŸvuru kurallarını içeren BaÅŸvuru ÇaÄŸrı Rehberi(Versiyon 6.0)Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) temin edilmelidir.

Ayrıca, bu baÅŸvuru çaÄŸrı döneminde Kurumumuz tarafından yapılacak ilave duyuru ve bilgilendirmelerde bu çaÄŸrı ilanı kapsamında dikkate alınmalı ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr)takip edilmelidir.

302 – Çiftlik Faaliyetlerinin ÇeÅŸitlendirilmesi ve Ä°ÅŸ GeliÅŸtirme BaÅŸvuru ÇaÄŸrı Rehberi

  • 302-1 – Bitkisel Üretimin ÇeÅŸitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin Ä°ÅŸlenmesi ve Paketlenmesi
  • 302-2 – Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, Ä°ÅŸlenmesi ve Paketlenmesi
  • 302-3 – Zanaatkarlık ve Yerel Ürün Ä°ÅŸletmeleri
  • 302-4 – Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri
  • 302-5 – Su Ürünleri YetiÅŸtiriciliÄŸi
  • 302-6 – Makine Parkları
  • 302-7 – Yenilenebilir Enerji Yatırımları

BaÅŸvuru Paketi Hazırlama Dokümanları